wo 20 februari 2019

't Voorlokaal in Aagtekerke
Tijdstip:
 vanaf 11:30 uur

Deze dag organiseert de diaconie weer een warme maaltijd in ’t Voorlokaal in Aagtekerke voor alle mensen uit Aagtekerke en Domburg die het gezellig vinden om samen te eten. Ongeacht leeftijd, kerkelijke verbondenheid, alleen of samen, u bent allemaal van harte welkom. Vanaf 11.30 uur beginnen we met een drankje en om 12.00 uur  met de maaltijd. Bij uw aanmelding graag aangeven als u geen vis of vlees liefhebber bent. U krijgt veel gezelligheid, een drankje vooraf, lekker eten, ook met een drankje, en een toetje na.
Wilt u meedoen, meldt u dan aan bij Rinus Moens (tel.: 58 13 30) of Trudie Minderhoud (tel.: 58 26 94) tot uiterlijk zondag 18 februari a.s. Indien u opgehaald wilt worden, geef dat dan bij uw aanmelding aan.
Er staat een collectebus voor een vrijwillige bijdrage in de kosten.